Top 5 beste trust gaming muizen

Gaming muis | PrijsKrijger

Het Europese merk Trust staat vooral bekend om zijn goedkope pc-accessoires een aantal minder interessante producten. Trust Gaming is echter allesbehalve saai en brengt producten uit die speciaal gericht zijn op gamers.

Het gaat om een aantal vrij agressieve ontwerpen, zoals de Trust gaming muis. Een van de betere Trust gaming muizen is de GXT 130 draadloze muis. De combinatie van prijs, comfort en functies heeft deze muis verheven tot een echte favoriet onder gamers!

Direct naar >

GamesGames

Trust gxt 130 Ranoo gaming muis

Trust gxt 130 ranoo | Gaming Muis | PrijsKrijger

Deze muis heeft negen responsieve knoppen, LED-verlichting en snelheidskeuze knoppen, evenals een ergonomisch ontwerp dat hem comfortabel maakt en ideaal voor lange gamesessies. De Trust’s GXT 130 draadloze gaming muis is comfortabeler in gebruik, vooral als je grotere handen hebt. Deze Trust gaming muis wordt gewoon door je hand geabsorbeerd en is bedekt met een zacht aanvoelende afwerking die erg glad is maar precies de juiste hoeveelheid grip biedt.

Deze Trust gaming muis heeft extra knoppen, waarvan de eerste de DPI kan veranderen. Er zijn twee knoppen onder het scrollwiel, één voor omhoog en één voor omlaag. Je hebt een beperkte keuze aan 800/1200/1600/2000/2400 DPI, en voor mij zijn ze ruim voldoende, aangezien ik zelden boven de 1200 DPI kom bij dagelijks gebruik. Wat erg handig is, is de rode knop aan de linkerkant. Dit is een speciale dubbelklik knop, met de bedoeling om bijvoorbeeld je vuursnelheid in shooters te verbeteren. Het opent ook alles wat je nodig hebt om te dubbelklikken. Erg handig.

De GXT 130 is een van de Trust gaming muizen waarvan de verbinding ijzersterk is. Wanneer je de muis niet thuis gebruikt, dan komt het heel goed van pas dat de dongle in de onderkant van de muis past, zodat je kunt reizen zonder hem te verliezen. Wat opmerkelijk is aan de GXT 130 is de claim van maximaal 300 uur gebruik van een enkel paar AA-batterijen. Dat komt deels door de Eco-modus, die de LED-verlichting uitschakelt en na een korte tijd van niet gebruiken zichzelf uitschakelt. De batterij gaat een heel lange tijd mee: 12,5 dagen bij continu gebruik.

 

Voordelen:

 1. Ergonomisch ontwerp dat hem comfortabel maakt en ideaal voor langdurige gamesessies.
 2. Rubberen coating op het oppervlak voor optimale grip.
 3. 3 extra duimknoppen, een vooruit-knop, een terug-knop en een CTRL-knop, waardoor deze muis een nóg geavanceerder apparaat is.

 

Nadelen:

 1. Geen geluidloze klik.
 2. Batterijen raken snel leeg.
 3. Muis reageert niet altijd direct na eerste klik.

Trust gxt 105 Izza gaming muis

Trust gxt 105 izza | Gaming Muis | PrijsKrijger

Deze zwarte Trust gaming muis heeft 6 reactieknoppen om maximale productiviteit en efficiëntie te garanderen en LED-verlichting, met een volledig verlichte bovenkant. Elke speler heeft zijn eigen favoriete wapen. Het futuristische ontwerp van deze gaming muis maakt indruk op tegenstanders op het speelveld.

De 4-kleuren verlichting brengt de gaming-setup tot leven. De sterke 1,8 meter lange gevlochten kabel voorkomt dat de kabel in de knoop raakt tijdens de spannendste momenten van het spel. Voor de GXT-105 heb je geen software nodig om de 6 reactieknoppen te configureren, dus je kunt ze direct gebruiken om te gamen. Wijzig de snelheid selectie direct van 600 dpi naar 2400 dpi. Gebruik een lagere dpi-instelling voor nauwkeurigere sluipschutter opnamen en een hoog dpi-niveau voor snelle reflecties en snel scannen.

Op zoek naar een gaming muis die alle basisfunctionaliteiten biedt maar ook een sterk design? Met zijn tweehandig ontwerp, 6 responsieve knoppen en verlichting is de GXT 105 een van de Trust gaming muizen die niet teleurstelt. De GXT 105 is ontworpen om maximaal comfort en ondersteuning te garanderen, of je nu links- of rechtshandig bent. De GXT 105 is altijd inzetbaar en is daarom ideaal wanneer je de gaming muis wilt delen met familie en vrienden die een andere hand gebruiken om de muis te bedienen.

 

Voordelen:

 1. Maximaal comfort voor zowel linkshandigen als rechtshandigen.
 2. Geen software nodig om de 6 reactieknoppen te configureren.
 3. Sterke 1,8 meter lange gevlochten kabel.

 

Nadelen:

 1. Te zwaar voor competitief gamen.
 2. Je kunt slechts op één knop tegelijk klikken.
 3. Extreem gevoelige zij knoppen.
GamesGames

Trust gxt 960 Graphin gaming muis

Trust gxt 960 graphin | Gaming Muis | PrijsKrijger

Met slechts 74 gram geperforeerde behuizing voor snelle muis respons, een optische sensor met hoge precisie tot 10.000 dpi en een instelbare pollingsnelheid tot 1000 Hz voor zeer responsieve controle is deze Trust gaming muis perfect voor gamers voor wie snelheid topprioriteit is. Het geperforeerde ontwerp is niet alleen handig, maar geeft de GXT 960 Graphin ook een unieke uitstraling. Pas RGB-verlichting naar wens aan met geavanceerde software en laat de wereld zien met wie je te maken hebt!

Als je op het slagveld bent, heb je geen tijd om na te denken. Daarom heb je een muis nodig waarmee je bij kunt blijven. De GXT 960 Graphin is een van de Trust gaming muizen die licht en razendsnel is en een instelbare pollingsnelheid tot 1000 Hz heeft. Hij is duurzaam, maakt gebruik van glijpads met ultra lage wrijving voor soepele bewegingen en biedt een uniek beeld dankzij de RGB-verlichting. Eerst schieten, later vragen stellen.

Wanneer je de verantwoordelijkheid voor jouw team op je neemt, wil je niet dat het gewicht van de muis je tegenhoudt. Met zijn geperforeerde behuizing is de GXT 960 Graphin een van de lichtste Trust gaming muizen; hij weegt slechts 74 gram. Het lijdt geen twijfel dat je een enorm voordeel hebt ten opzichte van rivalen door een pollingsnelheid tot 1000 Hz, een instelbare resolutie tot 10.000 dpi en ultra-lage wrijving stootkussens te combineren.

 

Voordelen:

 1. Optische sensor met hoge precisie tot 10.000 dpi.
 2. Instelbare pollingsnelheid tot 1000 Hz voor zeer responsieve controle.
 3. Met een gewicht van slechts 74 gram heel licht.

 

Nadelen:

 1. Knoppen voelen goedkoop aan.
 2. Software is middelmatig.
 3. Geen speciale functies die de moeite van het bespreken waard zijn.

Trust GXT 161 Disan gaming muis

Trust gxt 161 disan | Gaming Muis | PrijsKrijger

Word een echte gamer met de Trust GXT 161 Disan draadloze muis! Met een zeer nauwkeurige optische sensor van 3000 dpi en een draadloos bereik van 8 meter is dit de favoriete partner tijdens je gevechten. Met een oplaadbare batterij speel je 30 uur non-stop. En als de batterij leeg is, gebruik je gewoon de oplaadkabel om ervoor te zorgen dat je niets mist in je gevecht!

Met een optische sensor van 3000 dpi en 6 knoppen zal de GXT 161 Disan Trust gaming muis al je tegenstanders uitschakelen. Draadloos en met een bereik van 8 m vergezelt hij je bij al je games, thuis of met vrienden via een LAN. De Disan GXT 161 is een van de betere gaming muizen die aan al je verwachtingen zal voldoen. En met een oplaadbare batterij die je een gebruiksduur van 30 uur geeft, houdt niets jou meer tegen. Bovendien kun je met een aanpasbare RGB- achtergrondverlichting je muis een unieke stijl geven of de kleur eenvoudig aanpassen aan je stemming.

De Disan GXT 161 Trust gaming muis met ingebouwde oplaadbare batterij en RGB-verlichting geeft je de vrijheid om onbeperkt over het slagveld van je favoriete games te zwerven. Pas de muis naar wens aan en speel uren en uren zonder je zorgen te maken over kabels. Gamen met hoge precisie Met de Disan draadloze gamingmuis ga je de strijd van het spel aan, vergezeld van een optische sensor met hoge precisie. Kies uit vijf verschillende dpi-niveaus (500/1000/1500/2000/3000) voor de sensor om je gamestijl een boost te geven.

 

Voordelen:

 1. Zeer nauwkeurige optische sensor van 3000 dpi.
 2. Draadloos bereik van 8 meter.
 3. Oplaadbare batterij die je een gebruiksduur van 30 uur geeft.

 

Nadelen:

 1. Geen geluidloze klik.
 2. Voelt niet aan alsof het ergonomisch goed gemaakt is voor langer gebruik.
 3. Voelt middelmatig qua materialen.
GamesGames

Trust GXT 101 GAV gaming muis

Trust gxt 101 gav | Gaming Muis | PrijsKrijger

Deze nauwkeurige 4800 dpi computerspel muis met 6 knoppen en aantrekkelijke verlichting maakt deel uit van het brede assortiment gaming randapparatuur van Trust. De zwarte muis ligt prettig in de hand en is ook visueel indrukwekkend. Dankzij de precieze optische sensor en 6 knoppen is het een goede keuze voor gamers die hoog mikken.

De GXT 101 Trust gaming muis heeft een perfect ergonomisch ontwerp voor rechtshandigen. Hij valt op door zijn chique jungle design. Deze muis is uitgerust met een optische sensor. De DPI-instelling kan worden geselecteerd met een schakelaar aan de bovenkant van de muis. Er is keuze uit 600, 1200, 2400 en 4800 DPI. De GXT 101 Trust Gaming muis heeft in totaal zes knoppen met zijn muiswiel, twee hoofd- en twee duimknoppen en een knop achter het muiswiel.

De GXT 101 Trust gaming muis ziet er bijzonder goed uit en kan goed en gemakkelijk worden bewogen. De snelheid van de cursor kan worden aangepast door op een knop te drukken, ongeveer 4 verschillende snelheden. Een ander pluspunt is dat het een erg stille gaming muis is. De specialiteit van deze Trust-muis is de volledig driverloze configuratie. Je sluit hem eenvoudig aan via een 1,8 meter lange USB-kabel en je bent klaar om je tegenstanders van de kaart te vegen!

 

Voordelen:

 1. Perfect ergonomisch ontwerp voor rechtshandigen.
 2. Valt op door zijn chique jungle design.
 3. Muiswiel is erg stil tot geluidloos.

 

Nadelen:

 1. Muiswiel gaat relatief snel kapot.
 2. Duimknoppen kunnen niet samen met links/rechts/midden klik worden gebruikt.
 3. Gebruikt een generieke driver van Windows, die geen mogelijkheid biedt om knopfuncties aan te passen.
GamesGames

Wat is de beste Trust gaming muis?

De extra toetsen van de Trust gaming muizen zorgen ervoor dat de gamer sneller kan spelen. Je kunt speciale acties snel en zonder omwegen uitvoeren door op de extra knoppen te klikken. Of je nu een Trust gaming muis met of zonder kabel koopt, de overdracht is in beide varianten identiek en verloopt zonder vertragingen.

De draadloze muis scoort wel met zijn flexibele gebruik, terwijl een bedrade gaming muis spelplezier zonder onderbrekingen belooft. Verder is de verlichting van een Trust gaming muis handig als je vaak in een verduisterde kamer of zonder licht speelt. Door de verlichting is de muis ook in het donker goed te zien.

Daarnaast is een verlichte gaming muis een echte blikvanger. De Trust Gaming muizen voldoen helemaal aan de eisen van een casual gamer. Daarom bieden de gaming muizen van Trust ook voor een klein budget veel speelplezier.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde blogs

Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 bedrade gaming muizen

Informatica-puristen zullen je vertellen dat niets kan tippen aan een bedrade gaming muis als het gaat om betrouwbaarheid en prestaties. Zelfs esports-professionals zijn het erover

Lees verder »
Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 stille gaming muizen

Voor een ultieme game-ervaring moet het belang van een goede muis niet onderschat worden. De invloed op je reactiesnelheid, de aanwezigheid van extra stille knoppen

Lees verder »
Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 draadloze gaming muizen

Wil jij snel je tegenstander verslaan of accuraat reageren op acties in een game? Dan is een goede draadloze gaming muis essentieel. Zeker wanneer online

Lees verder »