Top 5 beste Razer gaming muizen

Gaming muis | PrijsKrijger

Een goede Razer gaming muis kan het verschil maken tussen winst en verlies in een spannende game. Met een gaming muis kun je snel en behendig op acties reageren, met precisie schieten of een tegenstander verslaan. Met de Razer gaming muizen kun je jouw skills en scores naar een hoger niveau tillen.

De meeste Razer gaming muizen hebben namelijk programmeerbare knoppen zodat jij de muis kunt instellen zoals jij het fijnste vindt om te gamen. Daarnaast beschikken sommige Razer gaming muizen over LED verlichting of meegeleverde gewichtjes. Er zijn een tal van verschillende Razer gaming muizen, welke muis het beste is om aan te schaffen is afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en de games die je speelt.

Wij zetten hier de vijf beste Razer gaming muizen op een rij. Met alle voor- en nadelen overzichtelijk opgesomd kun jij daarna beslissen welke Razer gaming muis voor jou het beste is.

Direct naar >

GamesGames

Razer deathadder essential gaming muis

Razer deathadder essential | Gaming Muis | PrijsKrijger

Ben je een liefhebber van shooting games zoals Call of Duty of Fortnite? Dan is de Razer DeathAdder Essential precies de gaming muis voor jou. De muis heeft namelijk twee zijknoppen en daarmee kun jij met precisie richten en snel kunt wisselen van wapens.

De Razer gaming muis is bedraad waardoor je altijd verzekerd bent van een stabiele verbinding tussen de PC en de muis. Zo weet jij zeker dat al jouw kliks direct worden uitgevoerd.

De muis heeft een optische aansluiting en een de RGB verlichting zorgt ervoor dat jij precies weet wat je doet. Gebruik je het liefst nog een muismat? Deze Razer gaming muis is geschikt voor alle muismatten.

De Razer DeathAdder Essential heeft een instelbare DPI tot 6400 DPI. Met een lage DPI kun jij precies richten terwijl een hoge DPI zorgt voor snelle bewegingen Zelfs met de laagste DPI instellingen geniet jij nog van 50 G acceleratie en 200 IPS.

De muis ligt lekker in de hand en heeft een ergonomisch design. De muis biedt goede grip en door het model is de muis uitermate geschikt voor intensief gamegebruik.

 

Voordelen:

 1. Twee zijknoppen om snel mee te wisselen tussen wapens.
 2. Je kunt zelf DPI instellen.
 3. De muis is bedraad waardoor je altijd zeker bent van een goede verbinding.

 

Nadelen:

 1. Je kunt de RGB-verlichting niet wijzigen.
 2. De muis heeft te weinig zijknoppen voor MOBA gameplay.
 3. Muis is alleen geschikt voor rechtshandige.

Razer deathadder v2 gaming muis

Razer deathadder v2 | Gaming Muis | PrijsKrijger

De De Razer Deathadder V2 muis is een van de meest betaalbare Razer gaming muizen. Je kunt de beste gaming prestaties behalen met deze muis voor een betaalbare prijs.

Deze Razer gaming muis voelt prettig aan en is zowel geschikt voor mensen met kleine of grote handen. Het ergonomische ontwerp heeft als voordeel dat je een lange tijd kunt gamen zonder dat je last krijgt van je hand.

De knoppen van de muis kun je gemakkelijk bedienen en de behendigheid en gebruiksgemak zijn twee speerpunten van deze muis. Daarnaast kun je de knoppen van de Razer Deathadder V2 muis geheel naar eigen wens instellen.

Deze gaming muis heeft een zachte en gladde onderkant wat bijdraagt aan de precisie van de muis. Elke beweging wordt met uiterste precisie geregistreerd.

De muis heeft een miljoen aantal kleuren wat je kunt veranderen naar eigen inzicht. Je kunt de Razer gaming muis synchroniseren met de gameplay, Philips Hue of aanpassen aan je gaming gear. De muis geeft verschillende lichteffecten en zowel de kleuren als de effecten lopen naadloos in elkaar over.

 

Voordelen:

 1. De RGB verlichting is te synchroniseren met gameplay of Philips Hue.
 2. En ergonomische design.
 3. Een fijne prijs kwaliteit verhouding.

 

Nadelen:

 1. Door het ergonomische design is de muis alleen geschikt voor rechtshandige.
 2. De muis ligt niet prettig in de hand als je een klauw greep gebruiker bent.
 3. De instelbare verlichting zorgt ervoor dat de accu snel leeg raakt.
GamesGames

Razer basilisk x hyperspeed gaming muis

Razer basilisk x hyperspeed | Gaming Muis | PrijsKrijger

De Razer Basilisk X HyperSpeed is een draadloze Razer gaming muis en het is één van de snelste muizen uit het Razer assortiment.

De muis beschikt over de Razer™ HyperSpeed draadloze en Bluetooth-connectiviteit, hierdoor kun je profiteren van een razendsnelle verbinding. Dankzij de lage latentie en naadloze frequentie sprongen heb jij niet door dat je gebruik maakt van een draadloze gaming muis tijdens het gamen.

De draadloze gaming muis heeft een batterijduur van 285 uur. Wanneer je in de Bluetooth modus games verdubbel jij de levensduur tot maar liefst 450 uur. De Razer muis is daarnaast voorzien van twee AAA-batterijen waardoor je de muis niet hoeft op te laden.

De Razer Basilisk X HyperSpeed beschikt over zes programmeerbare knoppen en heeft mechanische muis schakelaars. Dankzij de toegang tot de marco’s en secundaire functies kun je de muis geheel naar je eigen gameplay afstellen. De Razer Synapse 3 onthoudt jouw persoonlijke instellingen zodat je overal en op iedere pc de muis kunt gebruiken.

Deze Razer gaming muis heeft een optische sensor van 16.000 DPI. Hierdoor worden zelfs de meeste kleine bewegingen geregistreerd. Bijzondere manoeuvres voer jij met excellente precisie uit.

 

Voordelen:

 1. Je speelt met precisie en nauwkeurigheid door de optische sensor.
 2. De muis beschikt over Bluetooth en Ultra-Fast Razer™ HyperSpeed draadloze technologie.
 3. De draadloze muis beschikt over geïntegreerde dpi-opslag.

 

Nadelen:

 1. Dit is geen linkshandige gaming muis.
 2. Je moet de muis voorzien en opladen d.m.v. AA batterijen.
 3. De muis is niet compatibel met de PlayStation 4 of Linux.

Razer deathadder v2 gaming muis

Razer deathadder v2 | Gaming Muis | PrijsKrijger

De Razer DeathAdder V2 is een Razer gaming muis die bekend staat om zijn ergonomische vormgeving in combinatie met excellente prestaties. De Next generation sensoren en schakelaars zorgen ervoor dat jij dodelijke prestaties kunt leveren.

De muis heeft een snelheid van het licht, elke klik die jij maakt met de muis heeft geen debounce delay zodat jij altijd de eerste bent die een actie uitvoert. De duurzame schakelaars gaan tot 70 miljoen klikken mee,

De muis is licht van gewicht en ligt daardoor soepel in de hand. De ultra duurzame rubberen zijgrepen zorgen voor veel comfort en meer grip tijdens het spelen.

De muis heeft een Razer™ Focus 20K Optische sensor voor geavanceerde precisie. Hiermee is dit een van de beste Razer gaming muizen en heeft hij een resolutie nauwkeurigheid van 99,6%. Door de instelbare DIP kun jij de meeste extreem ongrijpbare manoeuvres uitvoeren.

De 8 programmeerbare knoppen kun je via Razer Synapse 3 instellen en je hebt toegang tot de macro’s en secundaire functionaliteiten. De muis heeft een ingebouwd geheugen profiel waardoor je tot 5 profiel configuraties kunt opslaan. Zo kun je overal en op elke pc een game starten met jouw voorkeur bediening.

 

Voordelen:

 1. De muis heeft 20.000 DPI focus waardoor hij uiterst nauwkeurig is.
 2. De geavanceerde muis kun je dankzij de programmeerbare knoppen en software naar eigen wens instellen.
 3. Een ergonomisch design met rubberen zijgrepen.

 

Nadelen:

 1. Het is geen linkshandige gaming muis.
 2. De muis is bedraad.
  Relatief duur.
GamesGames

Razer mamba elite gaming muis

Razer mamba elite | Gaming Muis | PrijsKrijger

De Razer Mamba Elite valt op door zijn uitgebreide verlichtingsmogelijkheden. De muis heeft aan beide kanten uitgebreide verlichting zones. Je kunt ervoor kiezen om tijdens je gaming play licht waarschuwingen te krijgen als je bijvoorbeeld geen munitie meer hebt of je kunt kiezen voor geanimeerde lichteffecten.

Deze Razer muis heeft een optische sensor van 16.000 DPI waardoor je kunt genieten van n precisie en snelheid tijdens jouw game. De muis heeft een resolutie met een nauwkeurigheid van 99,4%, waardoor je zelf tijdens de meest spannende acties doelgericht kunt acteren.

De muis heeft 9 onafhankelijk programmeerbare Hype Response-knoppen en een tactiel scrollwiel. Het scrollwiel is gemaakt voor 50 miljoen klikken. Je kunt de functies naar eigen wens instellen middels de Razer Synapse 3.

De muis heeft een RGB-verlichting van maar liefst 16,8 miljoen kleuren. Je kunt daardoor de muis niet enkel aan je gameplay aanpassen maar ook aan de omgeving.

 

Voordelen:

 1. De muis heeft 9 programmeerbare knoppen.
 2. De RGB verlichting kun je geheel naar eigen wens instellen.
 3. Je kunt de RGB verlichting, knoppen en DPI zelf instellen.

 

Nadelen:

 1. Niet geschikt voor linkshandige.
 2. Heb je korte vingers? Dan is de sniper knop lastig te bereiken.
 3. Er is geen ondersteuning voor pink en ringvinger.
GamesGames

Wat is de beste Razer gaming muis?

Razer heeft een groot aanbod aan Razer gaming muizen. Bijna alle muizen beschikken over Razer Synapse 3 waardoor je de knoppen van de muis geheel naar eigen wens kunt instellen. Ook zorgt het ervoor dat jij je profiel instellingen kunt opslaan waardoor je niet iedere keer jouw muis opnieuw moet instellen. Daarnaast kun je ook gemak op een andere pc in jouw gewenste instellingen gamen.

Welk Razer gaming muis het beste voor jou is afhankelijk van wat jij zelf prettig vindt. De meest gaming muizen zijn ergonomische vormgegeven waardoor je lang en intensief kunt gamen. De instelbare DPI zorgt ervoor dat je met precisie kunt richten of snel en behendig kunt reageren. Zo kun je met een hoge DPI snelle reageren op je tegenstanders en is een lage DPI gemakkelijk als je een precisieschot wilt vuren. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit bedraad of draadloos. Met een bedrade gaming muis hoef je nooit bang te zijn dat je muis ineens leeg is tijdens een game, terwijl een draadloze gaming muis je meer flexibiliteit geeft.

Bedenk voor jezelf welke functionaliteiten je in een gaming muis het belangrijkste vind en vergelijk daarna de verschillende Razer gaming muizen met elkaar. Welke Razer gaming muis je ook kiest, met een gaming muis kun jij het meeste uit je games halen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde blogs

Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 bedrade gaming muizen

Informatica-puristen zullen je vertellen dat niets kan tippen aan een bedrade gaming muis als het gaat om betrouwbaarheid en prestaties. Zelfs esports-professionals zijn het erover

Lees verder »
Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 stille gaming muizen

Voor een ultieme game-ervaring moet het belang van een goede muis niet onderschat worden. De invloed op je reactiesnelheid, de aanwezigheid van extra stille knoppen

Lees verder »
Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 beste trust gaming muizen

Het Europese merk Trust staat vooral bekend om zijn goedkope pc-accessoires een aantal minder interessante producten. Trust Gaming is echter allesbehalve saai en brengt producten

Lees verder »
Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 draadloze gaming muizen

Wil jij snel je tegenstander verslaan of accuraat reageren op acties in een game? Dan is een goede draadloze gaming muis essentieel. Zeker wanneer online

Lees verder »