Top 5 beste Logitech gaming muizen

Gaming muis | PrijsKrijger

De Logitech gaming muizen zijn ontworpen om de strijd aan te gaan in een spannende game. Of je nu kiest voor een MOBA-gaming muis, een ultrasnelle FPS-gaming muis, een draadloze muis of een gaming muis met draad: met de Logitech gaming muizen kun jij het tegen je tegenstanders opnemen en snel en behendig reageren.

Logitech heeft een breed aanbod van verschillende gaming muizen. De Logitech G Pro is één van de bekendste Logitech gaming muizen, maar Logitech heeft nog veel meer verschillende gaming muizen. Wat de beste Logitech gaming muis is? Dat hangt af van jouw budget, wensen en eisen én het soort games dat jij speelt.

Om je een klein beetje op weg te helpen stellen wij de vijf beste Logitech gaming muizen voor. Alle plus- en minpunten noemen we op zodat jij daarna kunt beslissen welke Logitech gaming muis je wilt gaan aanschaffen.

Direct naar >

GamesGames

Logitech g502 hero gaming muis

Logitech g502 hero | Gaming Muis | PrijsKrijger

De Logitech G 502 HERO is een high-performance gaming muis. Met de HERO-sensor van 16 K kun jij optimaal richten en bewegen.

Deze Logitech G gaming muis is geschikt voor iedere gamer, je kunt de muis namelijk heel gemakkelijk aanpassen naar je eigen stijl. Zo heeft deze gaming muis profielen die je kunt instellen, aanpasbare gevoeligheid van 200 tot 16.000 dpi en gewichtjes waarmee je de muis perfect kunt afstellen.

De muis beschikt over een Logitech G LIGHT SYNC-technologie, hierdoor kun je de RGB-verlichting helemaal naar eigen wens instellen. De verlichting beschikt over 16,8 miljoen kleuren en deze kun je aanpassen aan jouw stijl en gameplay. Zo weet je direct als je bijna uit of munitie bent of als je andere acties moet uitvoeren.

Daarnaast ligt deze Logitech G gaming muis lekker in de hand en is deze fijn om te bedienen. Het metalen springveer systeem en de draai scharnieren in de linker- en rechtermuisknop zorgen ervoor dat je snel en duidelijk kunt klikken.

Het aantal DPI kun je van 200 naar 16.000 DPI instellen. Zo kun je eenvoudig en gericht sluipschutter en bliksemsnelle manoeuvres uitvoeren met een 360 graden scope.

De 11 programmeerbare knoppen zorgen ervoor dat je je favoriete opdrachten en macro’s kunt instellen. Met deze knoppen heb jij voldoende mogelijkheden om extra´s in stellen, maar je kunt ook kiezen om maar een paar knoppen te gebruiken. De knoppen zijn zodanig geplaatst dat ze ook niet in de weg zitten als je ze niet gebruikt.

De Logitech G G502 HERO beschikt over 5 gewichten van 3,6 gram zodat je een of meerdere gewichten kunt plaatsen om de juiste balans en feel te krijgen. Daarnaast zorgen de rubberen stukken aan beide zijkanten van de muis voor grip.

 

Voordelen:

 1. Deze Logitech gaming muis heeft een optimale tracking precisie.
 2. Het gewicht van de muis is aan te passen.
 3. De RGB-verlichting bestaat uit 16,8 miljoen kleuren is aan te passen aan jouw gameplay.

 

Nadelen:

 1. De muis is bedraad.
 2. Deze Logitech gaming muis is niet geschikt voor linkshandige.
 3. De sniper knop is lastig te bereiken.

Logitech g g203 lightsync gaming muis

Logitech g203 lightsync | Gaming Muis | PrijsKrijger

De G G203 Lightsync is een zeer gevoelige muis met een pollingsnelheid van 1000 Hz, daardoor wordt elk 1000e van een seconde informatie naar de computer gestuurd. Dit betekent dus bliksemsnelle (r)acties. Daarnaast gaan de knoppen tot wel 10 miljoen klikken mee.

Deze Logitech G gaming muis is met draad verbonden waardoor je niet bang hoeft te zijn dat de muis er mee houdt tijdens het spelen van een spannende game.

De muis heeft een 8000 dpi-sensor en 6 instelbare knoppen. De gevoelige sensor zorgt ervoor dat je met precisie kunt richten en bewegen. Dankzij de Logitech software kun je de knoppen geheel naar eigen voorkeur instellen.

De muis heeft daarnaast RGB verlichting die je voor verschillende zones kunt instellen. De muis heeft verschillende LED’s aan de zijkanten en onder het logo. Dit maakt het mogelijk dat kleuren in elkaar kunnen overvloeien. Je kunt de effecten gemakkelijk instellen middels de software van Logitech.

Het ergonomische ontwerp heeft als resultaat dat je urenlang kunt gamen zonder dat je last krijg van een zere hand. Daarnaast geeft de muis voldoende grip en is het formaat van de muis groot genoeg zodat je kunt kiezen tussen een palm of claw grip.

 

Voordelen:

 1. Kwaliteit en prijs zijn helemaal met elkaar in verhouding.
 2. De muis biedt veel gebruiksgemak en snelle bewegingen door hoog gevoelige sensor.
 3. De RGB-verlichting kun je aanpassen naar jouw smaak en stijl.

 

Nadelen:

 1. De G G203 LIGHTSYNC is niet voor linkshandige geschikt.
 2. Deze Logitech muis is bedraad.
 3. Heb je grote handen? Dan voelt deze muis wat klein aan.
GamesGames

Logitech g203 lightsync gaming muis

Logitech g203 lightsync | Gaming Muis | PrijsKrijger

De Logitech G203 Lightsync is een prettige – met draad verbonden – muis die zeer gevoelig is. Hierdoor kun je geweerschoten met de uiterste precisie afvuren en kun je elke beweging tot in het minimum beheersen.

De Logitech gaming muis heeft een 8.000 DPI sensor een pollingsnelheid van 1000 Hz. Hierdoor reageert de muis extreem accuraat. Het rubberen scrollwiel zorgt ervoor dat dit een stille gaming muis is en de knoppen gaan wel tot 10 miljoen klikken mee.

De muis beschikt over 6 instelbare knoppen. Met de uitgebreide Logitech software kun je de knoppen geheel naar eigen voorkeur instellen.

De Logitech G203 LIGHT SYNC heeft aan de zijkanten en onder het logo LED’s, welke voorzien zijn van RGB verlichting. Je kunt de effecten van de verlichting instellen via de software van Logitech. Kies jij ervoor om een seintje te krijgen als je munitie moet herladen of pas je de kleuren aan jouw gamegear? Aan jou de keuze.

 

Voordelen:

 1. De muis heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding.
 2. De hooggevoelige sensor zorgt ervoor dat je snel en accuraat kunt reageren.
 3. Veel mogelijkheden voor RGB-verlichting.

 

Nadelen:

 1. Ben je linkshandig? Dan is deze muis niet geschikt.
 2. De muis is te klein voor mensen met grotere handen.
 3. De muis is bedraad.

Logitech g pro gaming muis

Logitech g pro | Gaming Muis | PrijsKrijger

De Logitech G PRO biedt jou de meeste extreme prestaties en is daarbij ook nog eens draadloos. Deze Logitech gaming muis biedt jou de meeste geavanceerde technologieën zodat je elke game kunt verslaan.

De LIGHTSPEED-technologie zorgt ervoor dat je nooit last hebt van vertraging of connectiviteit problemen. Deze Logitech muis biedt jou supersnelle en betrouwbare verbinding met een rapportagesnelheid van 1 ms.

Deze draadloze gaming muis heeft daarnaast een optische HERO-sensor zodat je met de hoogste efficiëntie de beste prestaties neerzet. De sensor geeft jou meer dan 400 IPS en beschikt over 16.000 dpi-tracking. Je kunt van 200 naar 16.000 DPI schakelen zodat je bliksemsnel kunt reageren op een sluipschutter.

De Logitech G pro is een superlichte muis dankzij een innovatief endoskelet ontwerp. De behuizing weegt maar 80 gram en zorgt ervoor dat de muis enorm comfortabel en wendbaar is.

Deze Logitech gaming muis is zowel als rechts- als linkshandige gaming muis geschikt en heeft verwijderbare knoppen aan de linker- en rechterkant. De dpi-knop zit nu onderaan de muis om onbedoelde dpi-verschuivingen te voorkomen.

 

Voordelen:

 1. Programmeerbare knoppen en een optische HERO-sensor.
 2. Logitech software biedt ontelbaar veel mogelijkheden voor instellen van de muis.
 3. Geschikt voor zowel links- als rechtshandige.

 

Nadelen:

 1. Heb je grote handen? Dan is dit niet de beste muis.
 2. De muis heeft een hogere prijs dan andere muizen.
GamesGames

Logitech g502 lightspeed gaming muis

Logitech g502 lightspeed | Gaming Muis | PrijsKrijger

Deze draadloze gaming muis is een muis met high-end kwaliteiten. De Logitech g502 lightspeed is een niet alleen een van de snelste Logitech gaming muizen, maar hij is ook nog eens extra nauwkeurig.

Daarnaast is deze Logitech gaming muis draadloos en heeft maar liefst een accuduur van 60 uur. Je kunt hem opladen via de Powerplay muismat. Is de muis toch leeg? Dan kun je hem via een standaard usb-poort opladen.

De draadloze Lightspeed technologie heeft als resultaat dat hij ontzettend snel reageert (1ms). Ook heeft de muis 11 programmeerbare knoppen die je met de Logitech software kunt instellen.

Je krijgt vijf gewichtjes erbij zodat je zelf de balans van de muis kunt veranderen. Plaatst gewichtjes aan de zijkanten voor het beste evenwicht. De RGB-verlichting beschikt over 16,8 miljoen kleuren die je naar jouw eigen stijl of omgeving kunt aanpassen.

 

Voordelen:

 1. Supersnelle rapportagesnelheid dankzij de Lightspeed technologie.
 2. Stel het gewicht van de muis in door de bijgeleverde gewichten.
 3. Mogelijkheid om RGB verlichting zelf in te stellen.

 

Nadelen:

 1. Linkshandige kunnen deze muis niet gebruiken.
 2. De sniper knop is lastig te bereiken.
 3. Er wordt aan de pink en ringvinger geen ondersteuning geboden.
GamesGames

Wat is de beste Logitech gaming muis?

Logitech biedt dus veel verschillende Logitech gaming muizen. De meeste Logitech gaming muizen zijn geschikt voor zowel links- als rechtshandige waardoor jij daar niet op hoeft te letten.

Daarnaast heeft Logitech speciale software beschikbaar zodat jij macro’s en functionaliteiten zelf kunt aanpassen. Je kunt daarnaast de knoppen instellen en je kunt kiezen wat voor lichteffecten de RGB-verlichting geeft.

Ook geeft het jou de mogelijkheid om profielen op te slaan. Dit heeft als voordeel dat je jouw Logitech gaming mouse niet constant opnieuw moet instellen bij een nieuwe gamen.
Sommige Logitech gaming muizen beschikken ook over bijgeleverde gewichtjes zodat je perfect het gewicht van de muis kunt afstellen.

Welke gaming muis jij het beste kunt aanschaffen is afhankelijk van de functionaliteiten die jij belangrijk vindt. Zo kun jij Logitech gaming muizen vergelijken op het aantal programmeerbare knoppen, de hoogte van DPI of de mogelijkheden voor instelbare verlichting of het aanpassen van het gewicht van de muis. Bedenk daarnaast of je liever een draadloze of bedrade gaming muis hebt. Logitech biedt jou allebei de mogelijkheden.

Als laatste (of als eerste) bepaal je je budget, de Logitech gaming muizen variërend van een paar tientjes tot net onder de 100 euro. Aan de hand van jouw eisen en wensen lijstje kun je vervolgens de beste Logitech gaming muis kiezen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde blogs

Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 bedrade gaming muizen

Informatica-puristen zullen je vertellen dat niets kan tippen aan een bedrade gaming muis als het gaat om betrouwbaarheid en prestaties. Zelfs esports-professionals zijn het erover

Lees verder »
Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 stille gaming muizen

Voor een ultieme game-ervaring moet het belang van een goede muis niet onderschat worden. De invloed op je reactiesnelheid, de aanwezigheid van extra stille knoppen

Lees verder »
Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 beste trust gaming muizen

Het Europese merk Trust staat vooral bekend om zijn goedkope pc-accessoires een aantal minder interessante producten. Trust Gaming is echter allesbehalve saai en brengt producten

Lees verder »
Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 draadloze gaming muizen

Wil jij snel je tegenstander verslaan of accuraat reageren op acties in een game? Dan is een goede draadloze gaming muis essentieel. Zeker wanneer online

Lees verder »