Top 5 linkshandige gaming muizen

Gaming muis | PrijsKrijger

Speel je graag games en ben je linkshandig, dan heb je niet alleen een geschikte computer nodig, maar ook een gaming toetsenbord en een linkshandige gaming muis. Dit is een muis met een Hz-rate die zorgt dat de bewegingen nauwkeurig en snel worden uitgevoerd. Anders verlies je mogelijk belangrijke punten of zelfs je overwinning! De muis moet niet alleen licht in gewicht zijn, maar ook betrouwbaar en vlot werken voor de linkshandigen onder ons. Dit zijn de 5 beste linkshandige gaming muizen.

Direct naar >

GamesGames

Trust gxt 160 ture linkshandige gaming muis

Trust gxt160 ture | Gaming Muis | PrijsKrijger

De zeer nauwkeurige optische sensor van de GXT 160 Ture Gaming Mouse van 4.000 DPI geeft je die chirurgische precisie die het lot van je vijanden bepaalt. Met deze verlichte linkshandige gaming muis kun je moeiteloos door virtuele slagvelden snijden.

De Ture heeft 7 programmeerbare knoppen om jouw productiviteit en efficiëntie te optimaliseren. Deze programmeerbare knoppen stellen je in staat om de muis helemaal aan te passen aan jouw behoeften.

Deze Trust gaming muis is voorzien van geavanceerde software voor het programmeren van knoppen en achtergrondverlichting. Hierdoor kun je van binnenuit je perfecte gaming muis maken door de macro’s en je favoriete klik combinaties te programmeren, zoals het tegelijkertijd schieten en herladen met slechts één klik op een knop.

De Trust Ture Mouse For Gaming Rgb Gxt 160 is ongetwijfeld een belangrijke troef om je tegenstanders te verslaan. Het heeft een polling-snelheid van 125/250/500 / 1000Hz en een versnelling van 20 G. Een absolute pré is dat het met deze muis soepel glijden met lage wrijving is.

Deze linkshandige gaming muis is compatibel met Windows 7, 8, 10. De aanpasbare RGB-achtergrondverlichting leent zich perfect voor het bevestigen van je stijl. Overigens zijn de Trust GXT 160 Ture linkshandige gaming muizen perfect voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers.

 

Voordelen:

 1. Bedrade muis met optische sensor van 4000 dpi met hoge precisie.
 2. Programmeerbare knoppen.
 3. Geavanceerde software voor het programmeren van knoppen en achtergrondverlichting.

 

Nadelen:

 1. Niet compatibel met consoles.
 2. Niet mogelijk het gewicht aan te passen.
 3. Geen horizontale scrolling.

Adesso imouse e70 linkshandige gaming muis

Adesso imouse e70 | Gaming Muis | PrijsKrijger

Adesso introduceert verlichting en comfort voor linkshandige gebruikers en gamers met de iMouse E7 USB verticale linkshandige gaming muis. Als je polspijn maar niet weg lijkt te gaan, probeer dan deze speciaal ontworpen verticale muis die je houding volledig verandert en je hand in zijn natuurlijke ‘handshake’-positie houdt! Bovendien kun je met het Adjustable Weight Tuning-system bepalen hoe zwaar je de muis wilt hebben.

De iMouse E7 is een van de linkshandige gaming muizen die grondig is ontworpen voor natuurlijk comfort en gemakkelijk bereikbare muisknoppen. Het is niet nodig je vinger te strekken om de knoppen in te drukken of te bedienen. De ingebouwde DPI-schakelaar aan de bovenkant zorgt voor een gemakkelijke aanpassing van je browser-precisie, zonder dat je zelfs maar de Adesso iMouse E7 hoeft los te laten. Met optionele geavanceerde programmeersoftware kunt je alle 6 knoppen en LED-kleuren bedienen en aanpassen en macro toetsen toewijzen.

Je kunt je hand in een neutrale “handdruk positie” houden dankzij de pols vriendelijke contouren van de Adesso verticale muizen. Het draaien van je onderarmspieren en de mogelijke ontwikkeling van het carpaal tunnelsyndroom worden tot een minimum beperkt. Je onderarmspieren worden namelijk verdraaid door plat op het ondersteunende oppervlak te zitten wanneer je een gewone muis gebruikt. Deze vlakke positie veroorzaakt spierspanning en leidt tot polspijn.

Wil je jouw game-ervaring verbeteren, pas de iMouse E7 linkshandige gaming muis dan aan met behulp van de meegeleverde programmeerbare driver. Het is eenvoudig te installeren en te navigeren in het stuurprogramma menu. Je kunt vrijwel alles aanpassen, van gaming muis kleuren tot knippersnelheid, het toewijzen van opdrachten en het herprogrammeren van knoppen met een paar eenvoudige stappen.

Bereik met een van deze linkshandige gaming muizen een hogere precisie en een betere nauwkeurigheid met keuze uit 3 DPI-niveaus uit een individueel bereik van 400-6400. Schakel eenvoudig tussen drie verschillende DPI-instellingen die van kleur veranderen, afhankelijk van het gekozen niveau. Vanaf de standaardinstellingen van 400 (groen), 800 (blauw) en 1600 (rood) kun je met de gemakkelijk toegankelijke DPI-knop snel schakelen tussen de verschillende computertaken die je gedurende de dag uitvoert.

 

Voordelen:

 1. Vermindert carpaal tunnel syndroom (CTS).
 2. Programmeerbare driver.
 3. DPI-schakelaar met 3 niveaus (bereik 400-6400).

 

Nadelen:

 1. Komt slechts in één kleur: zwart.
 2. Duurder dan andere linkshandige gaming muizen.
 3. Komt met kabel, wat voor een wirwar aan kabels kan zorgen.
GamesGames

G-lab kult nitrogen atom linkshandige gaming muis

The g-lab kult nitrogen atom | Gaming Muis | PrijsKrijger

THE G-LAB heeft haar nieuwe linkshandige gaming muis, de Kult Nitrogen ATOM, uitgerust met een 4800 DPI hoge precisie optische sensor. Ook biedt het een 100% aanpasbare RGB-achtergrondverlichting. Met de personalisatie software kun je elk van de 9 muisknoppen programmeren met macro’s of zelfs de verlichtingseffecten kiezen. Verder garandeert het ergonomische ontwerp een perfecte grip en een veranderlijk gewicht.

De RGB-achtergrondverlichting van de Kult Nitrogen ATOM en de Kult Nitrogen CORE linkshandige gaming muizen verschillen in feite niet veel van elkaar. Ze fleuren allebei je ruimte op en zijn volledig aanpasbaar naar jouw keus als het gaat om de kleuren, lichtintensiteit en snelheid van de effecten voor het creëren van jouw droom muis. Het enige verschil is dat de Kult Nitrogen ATOM 9 lichteffecten en 9 programmeerbare knoppen bezit, terwijl de Kult Nitrogen CORE 11 lichteffecten en 11 programmeerbare knoppen bezit.

Met haar 9 knoppen wordt deze game muis met name aanbevolen voor alle games die veel gemakkelijk toegankelijke snelkoppelingen vereisen en een snelle uitvoering van complexe acties vereisen. Elk van de knoppen is programmeerbaar. Je zult dus in staat zijn om jouw Windows-snelkoppelingen toe te wijzen of om jouw DPI-niveau te veranderen.

De ATOM linkshandige gaming muis is ontworpen om absoluut comfort te garanderen als je het eenmaal in de hand hebt. Door zijn vorm heb je zonder problemen toegang tot alle knoppen en is hij geschikt voor alle hand groottes. De zijdelingse siliconen grip garandeert een perfecte grip. Dit ontwerp is ultra licht (hij weegt slechts 100 gram) en is dus perfect om je sneller te laten bewegen.

De Kult Nitrogen ATOM is speciaal gebouwd om lang mee te gaan; hij is een van de linkshandige gaming muizen die bijzonder bestendig en duurzaam is. Hij heeft een uitzonderlijke levensduur van +20.000.000 clicks. Bovendien is de kabel gevlochten en versterkt voor een betere slijtvastheid. De Kult Nitrogen ATOM wordt aangesloten op USB en is compatibel met PC, PS4, Xbox One en MAC.

 

Voordelen:

 1. Een hoge precisie 4800 DPI Optische Sensor.
 2. Een RGB-achtergrondverlichting met 9 lichteffecten.
 3. 9 programmeerbare knoppen.

 

Nadelen:

 1. Komt met kabel, wat voor een wirwar aan kabels kan zorgen.
 2. Refresh rate is slechts 125 Hz, vergeleken met de Core met 1000 Hz.
 3. Max acceleration is ‘slechts’ 8G, vergeleken met de Core die 20G kan.

G-lab kult nitrogen core linkshandige gaming muis

The g-lab kult nitrogen core | Gaming Muis | PrijsKrijger

Deze linkshandige gaming muis is de meest geavanceerde linkshandige gaming muizen van het G-LAB ooit. Hij is uitgerust met een hoogwaardige lasersensor tot 10.000 DPI en heeft een 100% aanpasbare RGB-achtergrondverlichting. Dankzij de aanpasbare software kun je elk van de 11 muisknoppen programmeren met macro’s of zelf de verlichtingseffecten kiezen. Vervolgens garandeert het ergonomische ontwerp een perfecte grip en is het gewicht aanpasbaar. De Kult Nitrogen CORE is dus de ultieme game muis.

Met de Kult Nitrogen CORE linkshandige gaming muis heb je een Avago lasersensor van de nieuwste generatie en de garantie op extreme precisie: je zult nooit je doelwit missen! Integendeel zul je in staat zijn om de gevoeligheid van de muis aan te passen van 200 tot 10.000 DPI via 8 verschillende stappen volgens jouw voorkeuren. Dat kan door de gevoeligheid in een handomdraai met de DPI-knop op de muis te veranderen. Daarnaast kun je met de 1000 Hz verversingsfrequentie genieten van een maximaal reactievermogen in de meest intense situaties. En met een maximale acceleratie van 20 G zorgt deze gaming muis voor een perfecte tracking van jouw bewegingen, zelfs de snelste.

Met de Kult Nitrogen CORE en zijn RGB-achtergrondverlichting fleur je jouw kantoor ongelooflijk gemakkelijk op. Hij is volledig aanpasbaar; aan jou dus de keus om de kleuren, lichtintensiteit en snelheid van de effecten te kiezen en om de muis van je dromen te creëren.
Deze linkshandige gaming muis is zeer eenvoudig aan te passen dankzij de personalisatie software en je kunt een keuze maken uit 11 gevarieerde en dynamische lichteffecten. Je kunt ook een kleur associëren voor elk DPI-niveau.

De Kult Nitrogen CORE linkshandige gaming muis heeft de bijzonderheid om 11 knoppen aan te bieden. Het is perfect voor alle games die veel gemakkelijk toegankelijke snelkoppelingen vereisen om complexe acties snel uit te voeren. Elk van de knoppen is programmeerbaar, waardoor je in staat bent jouw macro’s toe te wijzen of om jouw DPI-niveau te veranderen. Bij deze verlaagt de Sniper-functie jouw gevoeligheid in de doelmodus in FPS om bijvoorbeeld nauwkeuriger te zijn.

De Kult Nitrogen CORE behoort net als de ATOM tot de linkshandige gaming muizen die zijn ontworpen om absoluut comfort te garanderen. Door zijn vorm heb je probleemloos toegang tot alle knoppen en is hij geschikt voor alle hand groottes. De zijdelingse siliconen handgreep garandeert een perfecte grip. Dit ontwerp weegt slechts 120 gram en is ultra licht, zodat je sneller kunt bewegen. De mogelijkheid bestaat om het gewicht te veranderen van 105 naar 120 gram dankzij 3 gewichten van 5 gram die zich in het compartiment onder de muis bevinden.

Net als de Atom is de Kult Nitrogen CORE linkshandige gaming muis gebouwd om een lange tijd mee te gaan. Hij heeft een uitzonderlijke levensduur van +30.000.000 clicks, wordt aangesloten op USB en is compatibel met PC, PS4, Xbox One en MAC.

 

Voordelen:

 1. 10.000 DPI High Performance Laser Sensor.
 2. RGB-achtergrondverlichting + 11 lichteffecten.
 3. 11 Programmeerbare knoppen.

 

Nadelen:

 1. Verpakking is vrij sober.
 2. Ondanks zijn 3 gewichten kan de muis voor sommigen te licht zijn.
 3. Komt met kabel, wat voor een wirwar aan kabels kan zorgen.
GamesGames

Adesso imouse e7 linkshandige gaming muis

Adesso imouse e7 | Gaming Muis | PrijsKrijger

Door de pols vriendelijke contouren van de Adesso imouse e70 verticale linkshandige gaming muis kun je jouw hand in een neutrale handdruk positie houden, waardoor het draaien van je onderarmspieren en de mogelijke ontwikkeling van het carpaal tunnelsyndroom tot een minimum wordt beperkt.

Normaal gesproken zijn je onderarmspieren verdraaid door plat op het ondersteunende oppervlak te zitten wanneer je een gewone muis gebruikt. Deze vlakke positie veroorzaakt spierspanning en leidt tot polspijn. Dit is waar de Adesso imouse e70 linkshandige gaming muizen hun nut bewijzen en verlichting bieden. Adesso introduceert met deze muis verlichting en comfort voor linkshandige gebruikers zonder gedoe met kabels. Als jouw polspijn niet lijkt weg te gaan, probeer dan een speciaal ontworpen verticale muis die jouw houding volledig verandert en jouw hand in zijn natuurlijke “handshake” positie houdt.

De vorm van de Adesso imouse e70 linkshandige gaming muis is grondig ontworpen voor natuurlijk comfort en gemakkelijk bereikbare muisknoppen. Je hoeft niet te reiken met je vingers om de knoppen in te drukken of te bedienen. De ingebouwde DPI schakelaar aan de bovenkant zorgt voor een gemakkelijke aanpassing van jouw browser-precisie, terwijl je de muis gewoon nog kunt blijven vasthouden.

Er is geen extra software nodig om je muis te installeren. Zolang het platform van jouw computer plug & play ondersteunt, zoals Windows, Mac of zelfs Linux, dan kun je jouw muis aansluiten en binnen 30 seconden klaar zijn om te starten, zonder extra ongemak van extra installaties. De muis is niet alleen eenvoudig aan te sluiten, maar is ook nóg gemakkelijker te gebruiken. Surf op internet, in jouw e-mail of blader pijnloos door jouw bestanden zonder kabels of kabels met de nieuwe Adesso iMouse E70 2,4 GHz draadloze gaming muis!

 

Voordelen:

 1. 2,4 GHz draadloze verticale programmeerbare linkshandige muis.
 2. Verticaal ontwerp.
 3. Optisch, RF Draadloos.

 

Nadelen:

 1. Slechts in zwart verkrijgbaar.
 2. Knopjes werken met een relatief luide klik.
 3. Muiswieltje kan na een paar maanden een piepend geluid maken.
GamesGames

Wat is de beste linkshandige gaming muis?

Wil je pijnloos en probleemloos genieten van je meest uitdagende games? Dan zijn linkshandige gaming muizen een absolute must voor jou! Zelfs als je rechtshandig bent kun je profijt hebben van een linkshandige gaming muis. Wil je weten welke de juiste gaming muis is voor jou? Maak dan gerust contact met ons!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde blogs

Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 bedrade gaming muizen

Informatica-puristen zullen je vertellen dat niets kan tippen aan een bedrade gaming muis als het gaat om betrouwbaarheid en prestaties. Zelfs esports-professionals zijn het erover

Lees verder »
Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 stille gaming muizen

Voor een ultieme game-ervaring moet het belang van een goede muis niet onderschat worden. De invloed op je reactiesnelheid, de aanwezigheid van extra stille knoppen

Lees verder »
Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 beste trust gaming muizen

Het Europese merk Trust staat vooral bekend om zijn goedkope pc-accessoires een aantal minder interessante producten. Trust Gaming is echter allesbehalve saai en brengt producten

Lees verder »
Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 draadloze gaming muizen

Wil jij snel je tegenstander verslaan of accuraat reageren op acties in een game? Dan is een goede draadloze gaming muis essentieel. Zeker wanneer online

Lees verder »