Top 5 draadloze gaming muizen

Gaming muis | PrijsKrijger

Wil jij snel je tegenstander verslaan of accuraat reageren op acties in een game? Dan is een goede draadloze gaming muis essentieel. Zeker wanneer online gaming meer is dan een hobby kan een draadloze gaming muis het verschil uit maken tussen winst en verlies.

Draadloze gaming muizen kunnen jouw skills en scores tijdens het gamen verbeteren. Met een draadloze gaming muis kan jij razendsnel reageren en je kunt hem geheel naar eigen wens instellen. De meeste draadloze gaming muizen beschikken namelijk over knoppen die jij naar eigen behoefte kunt programmeren. Bij sommige draadloze gaming muizen kun je het gewicht aanpassen of kun je de LED-verlichting instellen zodat je weet als er een actie staat te gebeuren.

Wat is nu de beste draadloze gaming muis? Dat is afhankelijk van de games die je graag speeld. Wij zetten in ieder geval de beste draadloze gaming muis op een rij. Kun jij aan de hand van de voor- en nadelen beslissen wat voor jou de beste draadloze gaming muis is.

Direct naar >

GamesGames

Trust GXT 130 Ranoo draadloze gaming muis

Trust GXT 130 Ranoo | Gaming Muis | PrijsKrijger

De Trust GXT 130 Ranoo is een prettige muis die goed in de hand ligt. De rubberen coating van de draadloze gaming muis zorgt ervoor dat je optimale grip en controle hebt tijdens een game.

De muis heeft 9 knoppen. Met de drie duimknoppen kun je vooruit, achteruit en de ene knop als de Ctrl-toets op je toetsenbord. Gamers die graag schiet spellen spelen weten deze muis te waarderen, hij heeft namelijk een aparte knop waarmee je drie keert kunt schieten in 1 klik. Zo kun jij haast nooit meer mis schieten.

De muis heeft daarnaast LED verlichting en deze kun je ook uitschakelen om de batterij te besparen. Met een draadloos bereik van 8 meter kun jij ook op afstand jouw game bedienen.

Deze Trust gaming muis heeft een DPI van 2400. Met de knoppen aan de bovenkant van de muis kun jij DPI instellen van 800 naar 2400 DPI, in stappen van 400 DPI per keer. De scroll knop is gemaakt zodat jij 50.000 keer kunt klikken.

 

Voordelen

Nadelen

Je kunt de LED verlichting uitschakelen om batterij te besparen

Je kunt de kleur van de LED verlichting niet wijzigen

De muis heeft een draadloos bereik tot 8 meter

De knoppen zijn niet programmeerbaar

Hij schakelt automatisch in slaapstand na 20 minuten inactiviteit

De muis is alleen geschikt voor rechtshandig gebruik

Tecknet pro 2.4g draadloze gaming muis

Tecknet pro 2.4g | Gaming Muis | PrijsKrijger

De Tecknet pro 2.4g is een muis die voor rechtshandige geschikt is en heeft een prettig ontwerp. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je een lange tijd de muis kunt bedienen zonder dat je last krijgt van je hand.

De muis kan tot 2600 DPI worden ingesteld en reageert daardoor snel op de bewegingen die jij maakt. De muis heeft een scrollwiel wat gemaakt is om 6 miljoen keer mee te kunnen klikken.

De vijf knoppen zijn gemakkelijk bereikbaar en de muis kan worden gewaardeerd door zijn behendigheid en gebruiksgemak. De gaming muis heeft een sportief en gladde uitstraling en een groot draadloos bereik.

 

Voordelen

Nadelen

De muis heeft een draadloos bereik van 15 meter

De draadloze gaming muis is alleen geschikt voor rechtshandige

De muis ligt prettig in de hand voor een lange game sessie

De knoppen zijn niet programmeerbaar

Een uitstekende prijs kwaliteit verhouding

De muis heeft geen LED/RGB- verlichting

GamesGames

Razer Basilisk X HyperSpeed draadloze gaming muis

Razer Basilisk X HyperSpeed | Gaming Muis | PrijsKrijger

De Razer Basilisk X HyperSpeed is een draadloze gaming muis waarmee je met dodelijke precisie kunt richten. Deze muis is een van de snelste draadloze gaming muizen.

Dankzij de Razer™ HyperSpeed draadloze en Bluetooth-connectiviteit profiteer je van een razendsnelle verbinding. De lage latentie en naadloze frequentie sprongen zorgen ervoor dat jij helemaal niet doorhebt dat je met een draadloze muis een game aan spelen bent. Door middel van Bluetooth verdubbel je ook nog eens de levensduur van de batterij.

Deze Razer gaming muis heeft een optische sensor van 16.000 dpi. Zo kun jij heel nauwkeurig acties uitvoeren. Zelfs de meest fijnste bewegingen die jij met de muis maakt worden geregistreerd. Zo heb jij de beste precisie voor het maken van bijzonder game manoeuvres.

Deze draadloze gaming muis heeft een lange batterijduur van maar liefst 285 uur. Wil je nog langer genieten van een batterij dan kun je overschakelen naar de Bluetooth-modus voor een batterijduur van maar liefst 450 uur. Ook handig, je hoeft de batterij niet op te laden, hij is voorzien van twee AAA- batterijen. Hierdoor kun je hem direct gebruiken.

De muis heeft 6 programmeerbare knoppen en mechanische muis schakelaars. Je hebt toegang tot macro’s en secundaire functies, zodat je de muis geheel naar eigen wens kunt afstellen.

Met Razer Synapse 3 kun je jouw persoonlijke instellingen onthouden en overal waar je bent gebruiken. Met Razer Basilisk X HyperSpeed heb je een uitstekende goed geprijsde gaming muis voor urenlang gameplezier.

 

Voordelen

Nadelen

De geavanceerde optische sensor zorgt voor precisie en nauwkeurigheid

Niet geschikt voor linkshandig gebruik

Voorzien van Bluetooth en Ultra-Fast Razer™ HyperSpeed draadloze technologie

Je moet de muis voorzien en opladen d.m.v. AAA- batterijen

De draadloze gaming muis beschikt over geïntegreerde DPI-opslag

De muis is niet compatibel met de PlayStation 4 of Linux

Trust GXT 161 Disan draadloze gaming muis

Trust GXT 161 Disan | Gaming Muis | PrijsKrijger

Met deze Trust gaming muis heb je de meest optimale game ervaring dankzij de ingebouwde oplaadbare accu en RGB-verlichting. Deze muis kun je naar eigen wens aanpassen en je hebt geen last meer van losliggende kabels. De muis is klein en ligt daardoor prettig in de hand bij mensen met kleinere handen.

De RGB verlichting toont maar liefst 16,8 miljoen kleuren, hierdoor kun je de draadloze gaming muis helemaal aanpassen aan je gaming gear. De muis geeft verschillende lichteffecten en zowel de kleuren als de effecten lopen naadloos in elkaar over.

Daarnaast ziet de muis er ook nog eens mooi uit door de verschillende RGB verlichting. De verlichting zones geven tijdens het gamen functionele informatie over bijvoorbeeld de munitie die je beschikbaar hebt of het uithoudingsvermogen. Hierdoor kun jij gelijk anticiperen en bijsturen.

Je schakelt razendsnel tussen 500 en 3000 DPI met de speciale DPI knop. Je kunt de snelheid in vijf standen gemakkelijk aanpassen en de sensor reageert uitstekend op iedere beweging. Zo kun jij het maximale uit een game halen.

De draadloze gaming muis laad je eenvoudig op met de meegeleverde micro-usb kabel. Daarnaast heeft hij een accuduur van 30 uur waardoor je urenlang kunt gamen. Is de muis bijna leeg? Je hoeft jouw game niet te pauzeren, het ontwerp van de muis zorgt ervoor dat je de muis eenvoudig kunt opladen tijdens het spelen. Als je de muis een tijdje niet gebruikt gaat hij vanzelf op de inactieve stand. Met een druk op de knop wek jij de gaming muis en game weer tot leven.

De geavanceerde software biedt mogelijkheden om knoppen en kleuren te programmeren voor een persoonlijke voorkeuren. Ook kun je game profielen opslaan in het ingebouwde geheugen van de Disan. Je hebt geen software nodig om te switchen tussen verschillende profielen of op een ander PC te gamen.

 

Voordelen

Nadelen

Je kunt de snelheid van de muis snel aanpassen met de DPI knop

De muis is niet geschikt voor linkshandige

De geavanceerde software biedt je mogelijkheden om de muis afstellen zoals jij dat wilt

Voor mensen met grote handen is deze muis aan de kleine kant

De muis heeft een accuduur van maar liefst 30 uur

Relatief duur

GamesGames

Logitech G 502 LIGHTSPEED draadloze gaming muis

Logitech G502 LIGHTSPEED | Gaming Muis | PrijsKrijger

De high-end gaming Logitech G502 Lightspeed is een nauwkeurige en snelle muis. De speciale HERO-sensor geeft super precieze acties en is instelbaar van 200 tot 16.000 DPI. Zo kun je sluipschutter en bliksemsnelle manoeuvres.

De draadloze gaming muis heeft een accuduur van maar liefst 60 uur. Je kunt de draadloze muis opladen via de Powerplay muisplat. Je hoeft slechts een game maar 5 minuten te onderbreken voor opladen via een standaard usb-poort, daarna heb je weer 2,5 uur speeltijd.

De draadloze Lightspeed technologie zorgt ervoor dat je een rapportagesnelheid van 1 ms heeft. De muis beschikt over 11 programmeerbare knoppen, de functie kun je naar eigen wens instellen. Dit doe je met de Logitech gaming muis software.

De bijgeleverde gewichtjes kun je plaatsen op de posities waar je meer of minder gewicht wilt. Zo kun jij de muis perfect in balans brengen naar eigen voorkeur aanpassen. De RGB-verlichting toont maar liefst 16,8 miljoen kleuren en je kunt de Logitech G502 niet alleen aan jouw stijl maar ook aan de omgeving aanpassen.

De vele instellingen en aanpassingen maken de Logitech G502 Lightspeed tot de perfecte gaming muis voor fanatieke gamers.

 

Voordelen

Nadelen

De muis biedt een snelle verbinding dankzij LIGHTSPEED-technologie

Niet geschikt voor linkshandige

De bijgeleverde gewichten zorgen er voor dat je het gewicht van de muis kunt instellen

Heb je korte vingers? Dan is de sniper knop lastig te bereiken

Je kunt de RGB verlichting, knoppen en DPI zelf instellen

Er is geen ondersteuning voor pink en ringvinger

GamesGames

Wat is de beste draadloze gaming muis?

Als gamer kun je uit veel verschillende draadloze gaming muizen kiezen, daardoor is het lastig om te kiezen voor de beste gaming muis. De prijs is in de meeste gevallen niet de belangrijkste factor bij het uitzoeken van de beste gaming muis.

Bij draadloze gaming muizen gaat het meer om het ontwerp en de functionaliteiten van de muis. Kan je met de muis precieze actie uitvoeren en hoe voelt de muis in de hand? Bij draadloze gaming muizen gaat het erom dat de muis prettig de hand ligt, de knoppen goed te bereiken en gemakkelijk te bedienen zijn.

De beste gaming muizen hebben programmeerbare knoppen die je zelf kunt instellen en razendsnelle sensoren. Ook het aanpassen van gewicht is een factor die meespeelt bij het uitkiezen van een muis. Daarnaast kan instelbare verlichting je informatie geven over de game of over de hoogte van DPI. Een hoge DPI zorgt voor snellere respons tegelijk een lage DPI belangrijk is voor het schieten in een game.

Een fijne bijkomstigheid is dat sommige muizen de mogelijkheid bieden om jouw aangepaste profiel op te slaan. Zo hoef je niet steeds de muis opnieuw in te stellen als je een game start. Ook kun je muis eenvoudig op een andere computer gebruiken zonder dat je de instellingen opnieuw moet instellen.

Wat voor jou de beste gaming muis is, is afhankelijk van jouw eigen wensen en eisen en welk soort games je het meeste speelt. Bedenk wat je het belangrijkste vindt, het aantal programmeerbare knoppen of gewichtjes, instelbare verlichting of de hoogte van DPI. Vergelijk daarna diverse draadloze gaming muizen en kies de muis die het beste bij jou past.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde blogs

Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 bedrade gaming muizen

Informatica-puristen zullen je vertellen dat niets kan tippen aan een bedrade gaming muis als het gaat om betrouwbaarheid en prestaties. Zelfs esports-professionals zijn het erover

Lees verder »
Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 stille gaming muizen

Voor een ultieme game-ervaring moet het belang van een goede muis niet onderschat worden. De invloed op je reactiesnelheid, de aanwezigheid van extra stille knoppen

Lees verder »
Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 beste trust gaming muizen

Het Europese merk Trust staat vooral bekend om zijn goedkope pc-accessoires een aantal minder interessante producten. Trust Gaming is echter allesbehalve saai en brengt producten

Lees verder »