Top 5 bedrade gaming muizen

Gaming muis | PrijsKrijger

Informatica-puristen zullen je vertellen dat niets kan tippen aan een bedrade gaming muis als het gaat om betrouwbaarheid en prestaties. Zelfs esports-professionals zijn het erover eens dat een bedrade gaming muis de betere optie is.

De kabel is namelijk de garantie voor precisie en prestaties die elke gamer van een muis verwacht. Met een bedrade gaming muis vermijd je het risico dat de batterij tijdens een game leeg raakt of dat de verbinding op het slechtste moment wordt verbroken.

Een van de grootste problemen waarmee gamers te maken kregen was de latentie die werd gecreëerd door de draadloze verbinding. Bij gaming telt elke milliseconde en de minimale latentie benadeelt gamers, een probleem dat je met bedrade muizen absoluut niet hebt.

Voor gamers met een beperkt budget is het ook handig om te weten dat bedrade gaming muizen meestal tussen de 10% en 30% goedkoper zijn dan hun draadloze equivalenten. Dit zijn de beste bedrade gaming muizen van het moment!

Direct naar >

GamesGames

Logitech G502 Hero bedrade gaming muis

Logitech G502 Hero | Gaming Muis | PrijsKrijger

De Logitech G502 HERO is een uitstekende bedrade gaming muis die goed aanvoelt en een premium uitstraling heeft met een mix van mat en glanzend zwart latex en plastic. Het is een zeer goede bedrade gaming muis voor FPS-gaming, heeft een lage klik latentie en een breed aanpasbaar IPC-bereik en instelbare omloopsnelheid.

De G502 HERO bedrade gaming muis is best comfortabel als je een goede grip kunt krijgen. Het is namelijk een vrij grote muis en mensen met grote handen zullen er helemaal geen moeite mee hebben om hem vast te pakken of alle knoppen te bereiken.

Logitech’s G HUB-software is uitzonderlijk: het is volledig compatibel met Windows of MacOS en biedt veel aanpassingsmogelijkheden voor de muis. Deze gaming muis heeft ook een ingebouwd geheugen, zodat je je instellingen kunt opslaan en bewaren als je naar een andere computer overschakelt.

Zoals het geval is met vrijwel elke andere bedrade gaming muis is de Logitech G502 HERO niet de meest draagbare optie. Het past misschien niet in de meeste laptop behuizingen, maar dit is waarschijnlijk geen probleem voor mensen die op zoek zijn naar een gaming muis voor hun desktop configuratie.

Het gewicht kan worden aangepast door de vijf gewichten van 3,6 gram op te tellen of af te trekken, evenals de verwijderbare gezichtsafdekking. Toch blijft het, zelfs met zijn lichte gewicht, nog steeds behoorlijk zwaar.

De Logitech G502 HERO bedrade gaming muis ziet er behoorlijk agressief en gaming gericht uit en is voorzien van twee RGB-zones: één op het logo en één voor de CPI-indicator. Door het schuine ontwerp en de duimsteun is deze muis ontworpen voor rechtshandige gebruikers.

Degenen die dit model hebben gekocht, zijn het erover eens dat er geen beter model in het huidige assortiment op de markt is dat kwaliteit gelijkstelt aan prijs.

 

Voordelen:

 1. Zeer degelijk gebouwd en van topkwaliteit.
 2. Lage klik latentie en uitstekende sensor prestaties.
 3. Veel programmeerbare knoppen en volledig compatibel met Windows en MacOS.

 

Nadelen:

 1. Kan oncomfortabel zijn voor mensen met kleine handen.
 2. De kabel is behoorlijk stijf.
 3. Licht wiebelend geluid van muiswiel en wiel vergrendelingsknop wanneer je het schudt.

Trust GTX 133 Locx bedrade gaming muis

Trust GTX 133 Locx | Gaming Muis | PrijsKrijger

Alle kampioenen starten vanaf de laagste rangen en om de top van de ranglijst te bereiken, kost het uren en uren oefenen. De GXT 133 Locx bedrade gaming muis heeft 6 zeer gevoelige knoppen en comfortabele zijkanten met textuur om urenlang te oefenen, zodat je met deze speciaal voor beginnende gamers bedrade gaming muis binnen de kortste keren het spel beheerst!

De Trust GTX 133 Locx is een precisie gaming muis met snelheidskeuze knop, LED-verlichte bovenklep, 4 ademende lichteffecten, duurzame 1,8 m nylon gevlochten kabel en een ambidextere vormfactor. De betrouwbare 800 – 4.000 dpi optische sensor geeft je een hoge snelheid en nauwkeurigheid: ongeacht het spel of de vijand, je vindt altijd de juiste instelling.

Het unieke ontwerp van de betoverende verlichting op het bovendek zal je vijanden in je net vangen. De kleuren zijn verbonden met de dpi-instellingen: 800 dpi geeft pulserend rood licht, 1.200 dpi geeft pulserend blauw licht, 2.400 dpi groen licht en 4.000 dpi licht fuchsia. Wanneer je deze bedrade gaming muis niet gebruikt, zal hij een aantrekkelijk 4-kleuren ademhalings effect krijgen.

Deze muis heeft een symmetrisch ontwerp, waardoor hij ideaal is voor alle gamers, of ze nu links- of rechtshandig zijn. Qua design is het een simpele en functionele muis die geen ergonomisch design heeft, maar toch erg prettig in de hand ligt tijdens het gebruik en het prettig maakt om hem zowel voor lange tijd als design te gebruiken. Het bevat ook getextureerde zijkanten, die extra grip bieden tijdens lange gamesessies.

De GXT 133 bedrade gaming muis is ontworpen om de wereld van RGB-gaming muizen te betreden en is een goede optie in verhouding tot prijs-kwaliteit. Het is een comfortabele, betrouwbare muis die een zeer bevredigende klik heeft voor de lage prijs, waardoor het een zeer competent product is.

 

Voordelen:

 1. Afgedekte kabel maakt hem duurzamer.
 2. Heel mooi ontwerp in storm stijl.
 3. Perfect voor beginnende gamers.

 

Nadelen:

 1. Geen RGB-toepassingssoftware.
 2. Bekledingsmaterialen van zacht plastic.
 3. Geeft geen duurzaam gevoel.
GamesGames

Logitech G203 bedrade gaming muis

Logitech G203 | Gaming Muis | PrijsKrijger

De Logitech G203 optische muis is ontworpen voor gaming en wordt geleverd met kabel, naast de presentatie van 6.000 DPI, een aanpasbaar LED-verlichtingssysteem met maximaal 16,8 miljoen kleuren en nog veel meer leuke dingen die het de moeite waard maken om hem te kopen.

Deze geavanceerde bedrade gaming muis is speciaal ontworpen om de gebruiker de beste prestaties voor gaming te bieden en is tot acht keer sneller dan normale muizen voor standaard computers. Het heeft een zodanige structuur dat de knop spanning altijd op zowel de rechter- als de linkerflank wordt geregeld met het idee dat de klik altijd klaar is voor gebruik.

De Logitech G203 bedrade gaming muis heeft een klassiek ontwerp, geïnspireerd op eenvoudige en gemakkelijke productielijnen, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de esthetiek die gamers over de hele wereld verkiezen. Niet voor niets heeft Logitech gaming muis meer dan 30 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met de ontwikkeling en het onderzoek van de meest geavanceerde computer producten en is het merk momenteel toonaangevend in de gaming-innovatie sector.

De Logitech G203 bedrade gaming muis is voorbereid om via 1000 signalen per seconde te communiceren, wat hem tot een van de snelste van het moment maakt. Op deze manier worden we geconfronteerd met een product dat je zou moeten overwegen om in huis te hebben als je een gepassioneerde en ervaren gamer bent, omdat het je een veel hogere bruikbaarheid geeft als je het vergelijkt met andere standaard muizen.

 

Voordelen:

 1. Optische sensor van 6.000 dpi voor beste precisie, soepele volgsnelheid en uniforme respons.
 2. Aanpasbaar RGB-verlichtingssysteem en palet van 16,8 miljoen kleuren.
 3. Mogelijkheid om al je voorkeuren op te slaan in het geheugen dat in de muis zelf is geïntegreerd.

 

Nadelen:

 1. Gebruikers die gewend zijn aan zachtere muizen kunnen last hebben van de hardheid van de hoofdknoppen van de G203 bedrade gaming muis.
 2. Er kunnen storingen optreden als je een gebruikte muis koopt (dus dit is niet aan te bevelen).
 3. Uitsluitend bedoeld voor gamen.

Razer DeathAdder Essential bedrade gaming muis

Razer DeathAdder Essential | Gaming Muis | PrijsKrijger

De Razer DeathAdder Essential bedrade gaming muis is goed voor FPS-games en heeft een lage minimale CPI, een lage startafstand en een goede klik latentie, hoewel het voor sommige spelers mogelijk niet responsief genoeg is. Het is goed gebouwd en past in bijna alle handmaten met elk type greep, maar mensen met kleine handen kunnen problemen hebben met een klauw of vingergreep.

De Razer DeathAdder Essential heeft een hoge duurzaamheid om hoogwaardige prestaties te behouden die bestand zijn tegen intense gamesessies. Deze bedrade gaming muis is voorzien van 5 Hype Response-knoppen die zijn getest in het laboratorium om een duurzaamheid tot 10 miljoen klikken te garanderen.

Aan de bovenkant is er een comfortabel scrollwiel en de twee hoofdknoppen hebben een lichte golving om zich beter aan te passen aan de contouren van de vingers van de gebruiker. De knoppen worden vergezeld door een zeer geavanceerde 5G-sensor met een maximale resolutie van 16.000 DPI die je kunt aanpassen aan je behoeften via de Razer Synapse-applicatie: een hoge DPI-waarde maakt het mogelijk om een lange reis te maken met een zeer kleine muisbeweging, dus het is vooral geschikt voor configuraties met meerdere monitoren.

De Razer Deathadder bedrade gaming muis weegt ongeveer 105 gram en is een vrij compacte muis; het gewicht biedt een zeer goede balans tussen precisie in bewegingen en snelheid bij het schuiven over het oppervlak van je mat. Het ontwerp is geschikt voor zowel rechtshandige als linkshandige gebruikers.

 

Voordelen:

 1. Geschikt voor bijna alle handmaten met elk type grip.
 2. Hoge kwaliteit en voelt goed gebouwd aan.
 3. Lage minimale startafstand.

 

Nadelen:

 1. Voelt vrij zwaar aan.
 2. De kabel is niet erg flexibel.
 3. Aanpassen CPI kan alleen in stappen van 100.
GamesGames

Steelseries Rival 3 bedrade gaming muis

Steelseries Rival 3 | Gaming Muis | PrijsKrijger

De kosten van een game-setup kunnen snel oplopen: denk alvast aan een laptop of desktop met een discrete GPU, een koptelefoon, een mechanisch toetsenbord en misschien wel het allerbelangrijkste: een gaming muis. Dit is waar de betaalbare Rival 3 bedrade gaming muis van SteelSeries om de hoek komt kijken, met een moderne optische sensor in een aantrekkelijk design en aanpasbare RGB-verlichting.

De Rival 3 bedrade gaming muis heeft een traditionele traanvorm die goed aansluit bij de vorm van je hand en spelers met een vingertop- of klemgreep zullen zich meteen thuis voelen bij deze muis. Het oog opvallende ontwerp maakt het echter moeilijk om de handpalm vast te pakken, of een waarbij de hele handpalm in contact komt met de muis, die bedoeld is voor gebruik door rechtshandigen.

De Rival 3 bedrade gaming muis lijkt op de goedkopere Rival 110, maar voegt wat design elementen toe die je normaal niet aantreft in zo’n betaalbare muis, zoals de kleurrijke, aanpasbare RGB-verlichting die de onderkant van de muis omlijnd en past bij een glanzend SteelSeries-logo op de polssteun. De regenboog gloed identificeert de Rival 3 als een gaming muis en geeft hem een bepaalde coole factor, terwijl de inkepingen in het midden en de randen ervoor zorgen dat de muis er iets agressiever uitziet.

Met een gewicht van 2,7 gram (snoerloos) is de Rival 3 een zeer lichtgewicht muis, die bovendien klein is met een lengte van 3,8 inch en een breedte van 2,6 inch. Ondanks zijn lichtgewicht frame is de Rival 3 gemaakt van hoogwaardig polymeer dat jaren meegaat en 60 miljoen klikken kan verdragen.

 

Voordelen:

 1. Betaalbare kwaliteit.
 2. CPI-knop aan de bovenkant is gemakkelijk in te drukken.
 3. Uitstekende sensor met een comfortabel, aantrekkelijk ontwerp en precies de juiste hoeveelheid RGB-verlichting.

 

Nadelen:

 1. Slechte startafstand.
 2. De hoogte die een muis blijft volgen wanneer hij van een oppervlak wordt opgetild.
 3. Niet comfortabel voor mensen met grote handen.
GamesGames

Wat is de beste bedrade gaming muis?

Als je op zoek bent naar een zuinig, functioneel en semi professioneel apparaat, dan is de Trust GXT 133 een goede optie qua prijs en kwaliteit. Wil je echter de beste gaming muis van 2021, dan is de Logitech G502 HERO bedrade gaming muis precies wat je nodig hebt: het gebruik ervan is heel eenvoudig, het heeft een hoogwaardige afwerking en een fantastische robuustheid!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde blogs

Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 stille gaming muizen

Voor een ultieme game-ervaring moet het belang van een goede muis niet onderschat worden. De invloed op je reactiesnelheid, de aanwezigheid van extra stille knoppen

Lees verder »
Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 beste trust gaming muizen

Het Europese merk Trust staat vooral bekend om zijn goedkope pc-accessoires een aantal minder interessante producten. Trust Gaming is echter allesbehalve saai en brengt producten

Lees verder »
Gaming muis | PrijsKrijger
Gaming muis

Top 5 draadloze gaming muizen

Wil jij snel je tegenstander verslaan of accuraat reageren op acties in een game? Dan is een goede draadloze gaming muis essentieel. Zeker wanneer online

Lees verder »